Fusionen färdig inom kort och Better Business blir Sveriges största leverantör av mystery Shopping och kontrolltjänster.

Idun Retail Services förvärvade i fjol Better Business. I koncernen finns sedan tidigare Precont AB i Sverige och Pegasus AS i Norge. Nu står fusionen för dörren av de svenska bolagen som gemensamt kommer gå under varumärket Better Business Sweden AB och blir därmed Sveriges marknadsledande leverantör av kundupplevelsemätningar och kontrolltjänster.

En av de enskilt viktigaste faktorerna för att skydda varumärket är kundupplevelsen, en bransch vilket båda bolagen är verksamma i, men med olika spetskompetenser och affärsmodeller. Vilket gör att de tillsammans skapar ett ännu högre värde för kunden i deras kundupplevelsearbete.

Vårt fokus kommer att ligga på att fortsätta erbjuda kunderna kvalitativa kundmätningar men med en nu bredare tjänsteportfölj. Vi kommer att arbeta med full fart framåt och blir nu en one stop shop för att mäta och utvärdera olika branschers kundupplevelser och rutinefterlevnad. – säger Lina Schölin som med sina 17 år i branschen får fortsatt förtroende som VD för Better Business och från och med första mars även som koncernchef för gruppbolagen.

Lina fortsätter ”Tillsammans med vår fina norska verksamhet under ledning av Thomas Leonardsen ser vi fram emot att fortsätta stödja kunder i Sverige, Norge och internationellt att kontinuerligt förbättra sin kundkännedom och utveckla sina medarbetare.”

Better Business är en kundupplevelsepartner som genom mystery shopping i fysiska enheter, webb, callcenter och chatt, samt omfattande kontrolltjänster hjälper bolag i alla branscher att skydda och säkerställa att de lever upp till sitt varumärkeslöfte och på så sätt ökar sina intäkter.