Inet slår rekord i Suverän Service

På Inet är kunden i fokus. Inet satsar på att vara den bästa datorbutiken och e-handeln med den bästa kundservicen. 2019 fick Inet totalt nio Suverän Service utmärkelser ­­– något av ett rekord hos Better Business kunder.

När Better Business undersöker servicen hos Inet är det viktigt att våra mystery shoppers har ett riktigt ärende, till exempel att de ska köpa en dator eller vill höra vilka tillbehör till gamingdatorn som just de behöver. När vår mystery shopper besökte Inet på Hötorget i Stockholm blev denne lyrisk:

”Jag imponerades av säljarens engagemang och bemötande. Säljaren fångade blixtsnabbt in mitt behov och adresserade det med en perfekt lösning. Säljaren var mycket flexibel och lösningsbenägen och hade ett varmt och välkomnande sätt. Jag blev glad över samspelet med säljaren.”

En ny utmärkelse var given och denna gång var det Inets butiksrådgivare Hampus Gans som ärades med tårta och gratulationer.

Mattias Shayegh Bergqvist, kundservicechef på Inet, förklarar hur företaget ser på kundservice:

”Vi vill vara Sveriges bästa datorbutik och leverera personlig service i världsklass.
Vårt motto är att våra rådgivare ska sälja som om de skulle sälja till sin bästa vän.”

Det här med kundservice är oerhört viktigt, anser Mattias. Det gäller att lyssna, förstå och ställa rätt sorts frågor för att komma fram till den bästa lösningen för kunden.

Att Inets medarbetare får utmärkelsen Suverän Service gång på gång är något som ger oss ett kvitto på att vårt arbete uppskattas av kunden. Samtidigt är undersökningarna ett bra verktyg för att hjälpa oss att bli ännu bättre, säger Mattias.

”Jag känner mig stolt över våra medarbetare som jobbar med hjärta och stort engagemang. Det här är något som genomsyrar hela vår verksamhet”

Inets ledord är kunniga, engagerade, lyhörda och pålitliga. De är väldigt noga med vem de rekryterar så att företagets ledord värnas. Positiv feedback som Suverän Service gör att det är ännu mer motiverande att göra sitt yttersta för kunden och en ytterligare bekräftelse för medarbetarna samt företaget, menar Mattias Shayegh Bergqvist.

På Inets kundservice så hänger alla diplom på väggen så att personalen kan påminnas och känna sig stolta över deras utmärkelser.

Fakta: Inet

  • Grundades 2000
  • Omsätter en miljard
  • Huvudkontor i Sisjön, Göteborg
  • Webbshop och butiker i Göteborg, Stockholm och Malmö
  • Inriktar sig mot gaming- och teknikentusiasten

Om Suverän Service

Better Business World Wide har definierat kriterier för mystery shopping i Norden och Europa, med uppdrag i mer än 55 länder. Vi arbetar med kunder i olika branscher som alla har samma mål: att mäta, utveckla och förbättra service och kvalitet. Vi tycker att det är extra roligt när någon av dem får omdömet Suverän Service. Mer om Suverän Service kan du läsa här.