08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Hur går det till? - Kom med in bakom kulisserna

Typ av uppdrag Passar det dig? Ersättning
Vi kan erbjuda en rad olika uppdrag, allt från att besöka en klädbutik, ett vårdboende eller en restaurang till att du ringer en kundtjänst eller gör exitintervjuer utanför en stormarknad. Vi har uppdrag från Ystad i söder till Kiruna i norr och så alla våra kunder har olika genomsnittskunder så behöver vi människor av alla slag. Som en trogen shopper uttryckte det:" Det finns något för alla" Läs mer Att vara mystery shopper hos oss är inget heltidsarbete, utan passar dig som vill göra kortare uppdrag som ett extraknäck eller för att få betalt för saker som du ändå behöver handla. Flera av våra shoppers ser det som ett kul sätt att få inblick i nya produkter, företag och servicesituationer. En trogen shopper sedan 20 år uttryckte det kort: "Man får ett mer spännande liv!" Och vem vill inte ha det...? Läs mer Alla uppdrag ersätts lite olika beroende på bland annat omfattning, arbetsinsats, om du blir ersatt för ditt inköp samt om du behöver vänta på återkoppling. Men de flesta uppdrag ligger från 50 kr för till exempel ett telefonsamtal upp till 400 kr för ett mer omfattande besök med längre förberedelse och fler mätpunkter. Vi drar skatt och betalar in sociala avgifter för varje shopper och uppdrag. Läs mer

Häng med oss!

Instagram

Facebook

BeOnline

Linkedin

Sagt av andra mystery shoppers

”Jag gör mystery shopping av flera olika skäl. Dels för att bibehålla kontakter med yrkeslivet, dels ger det lite extra klirr i kassan. Många av uppdraget är väldigt stimulerande. Jag gillar kontakter med människor och det interagerande som uppstår i samband med vissa uppdrag.”

Hans

”Jag gör uppdrag därför att det är ett snabbt, smidigt och roligt sätt att ge lönen en extraskjuts. Jag har fått se mycket på mina uppdrag runt om i Norrland, och haft väldigt roligt på vägen. De som jobbar hos Better Business är välkomnande och hjälpsamma.”

Cecilia

”Jag gör uppdrag för att det är ett utmanande och varierande extrajobb, som passar perfekt att kombinera med studier. Det bästa med att göra uppdrag är att jag har en chans att vara med och förbättra servicen hos olika företag. Varje uppdrag är unikt, vilket gör det spännande och roligt.”

Anna

”Jag gör mystery shoppinguppdrag som variation till mitt vanliga jobb. Jag kör mycket rutter. Att planera en rutt och när man sen får egentid i bilen och får se nya platser känns jobbet som bäst. Ansvarskänslan, att man gör något av stort värde, är naturligtvis också härligt.”

Miriam

”Att vara mystery shopper innebär att man möter nya människor. Man får kunskap om hur ett bra möte med en kund ska gå till. Och att kunna resa och uppleva saker och få betalt för det! Kort sagt, man får ett mer spännande liv!”

Rasmus

”Jag gör mystery shopping för jag själv är uppväxt i ett familjeföretag och vet därför hur viktigt det är att få feedback. Det roligaste är att varje uppdrag är en upplevelse. Man vet aldrig vad som kommer att hända.”

Ramona

”Det bästa med att utföra uppdrag är att förena nytta med nöje. Det betyder mycket för företag att få veta hur personalen agerar mot kunderna, samtidigt är det superkul att utföra uppdragen. Att det finns stor variation bland uppdragen är också bra, det finns något för alla!”

Johanna

”Jag har gjort uppdrag i säkert 20 år och fortsätter göra uppdrag, det säger väl en del. Det är spännande att möta olika miljöer och människor. När man kommit in i mystery shopping så påverkar det livet och man uppskattar bra service mer.”

Robin

”Ett kul sätt att tjäna extrapengar, snart åker jag till New York med mina sparade mystery shoppingpengar”

Sara
  • Hans
  • Cecilia
  • Anna
  • Miriam
  • Rasmus
  • Ramona
  • Johanna
  • Robin
  • Sara

Vi vill gärna träffa dig!

Ibland, dock inte så ofta får vi tillfälle att träffa er shoppers. Det beror kanske främst på att vi sitter i Vallentuna utanför Stockholm och ni är spridda över hela Sverige. Vi strävar dock efter att träffa er och anordnar shoppersträffar runt om i Sverige.
Har du vägarna förbi oss i Vallentuna? Vi bjuder gärna på kaffe. Hör av dig eller kom förbi!

E-post