08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Välkommen Jens och Caroline

I vår ambition att växa och att bredda vår tjänsteportfölj har Better Business World Wide anställt Jens Dahlqvist för att stärka upp vårt team med kompetens inom försäljning och affärsutveckling. Jens kommer att arbeta dedikerat med försäljning mot nya kunder och marknader.  Målet är att Better Business ska fortsätta att ligga i framkant och erbjuda nya lösningar åt kunder i flera branscher samt att erbjuda vår spetskompetens inom mystery shopping för företag med intresse för att förstå och utveckla sitt kundmöte. Upplevelsen av varumärket i sanningens ögonblick.

Vi har också nöjet att välkomna tillbaka Caroline Banestig som efter 7 år på äventyr utomlands återvänder till oss och förstärker vårt operativa team som projektkoordinator.

Vi är mycket glada över att få hälsa Caroline och Jens välkomna till oss på Better Business och vi känner oss övertygade om att vi  fått in ny spetskompetens och kunskap som kommer att bidra till att ge våra kunder behovsanpassade lösningar och resultat förankrade i de övergripande strategiska målen.

Comments are closed.