08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Ett gott bemötande….

Vad är bemötande? Går det att definiera? Jag har funderat över vad det är som gör att jag känner mig glad efter ett möte. Det är signaler som sker i det tysta och där samtalet kommer sedan. Med en öppen hållning, ett leende och ett kroppsspråk som visar att jag har tid för dig. Denna gång vill jag dela med mig av två fina bemötanden som jag fick i Göteborg. Det ena är från en nyöppnad liten restaurang som heter ”Lilla Laxen”. De serverar god snabbmat med lax vilket jag tycker är ett toppenbra koncept. När jag klev fram till disken fick jag ett glatt leende, full uppmärksamhet och efter en stund några trevliga fakta om starten av restaurangen. Det rådde en lugn och behaglig stämning i lokalen och jag tror att det bland annat berodde på personalen.

Det andra mötet var på Kicks i Angered där jag letade en parfym i present. Parfymen fanns inte hos Kicks men jag fick förslag om var jag kunde hitta den parfym jag sökte inne i centrala Göteborg. Jag fick också en leende fråga om jag behövde hjälp med något annat.  Det som jag uppfattade som trevligt var att trots att det just då inte gick att sälja till mig, kändes det som jag gärna skulle vilja komma tillbaka en annan gång.

Ett bra bemötande skapar en bättre dag för alla!

påskäggLilla laxenKicks

Comments are closed.