Better Business CX-Index

Better Business CX-Index är en omfattande mätning som bygger på metoden Mystery shopping. För tredje året i rad har de 100 största kedjorna tagits ut med hjälp av Tidningen Market. Sammanlagt har 500 besök genomförts av verifierade shoppers som är utvalda och följer ett scenario anpassat till kedjorna. Varje kedja har under 2022 fått fem besök vardera, med spridning i hela Sverige. Frågeformulär har tagits fram i samarbete med konsultföretaget CX First.

Syfte

Syftet med rapporten är att förse branschen med insikter för att förstå vilka områden som har störst förbättringspotential och med rätt insatser ökar lönsamheten, kopplat till kundupplevelsen. I rapporten lyfter vi också best practice genom utmärkelsen Suverän Service som delas ut till kundmöten som varit högt över förväntan och verkligen gett det lilla extra.

Vinnare 2022!

Tele2

Att ta sig tid med varenda kund och rekommendera skräddarsydda lösningar är en framgångsfaktor. Vi jobbar dedikerat och ständigt med att utbilda våra medarbetare.

Lekextra

Vi har felles lojalitetsprogram som gir oss en del data, men vår styrke ligger i den lokale tilknytningen til markedet og lokalt kremmerskap.

Svenska Hem

Vi är starka när det gäller kundmötet men är också väl medvetna om vad vi behöver jobba på för att bli ytterligare snäppet bättre.

Hälsokraft

En genuin omtanke, bred kunskap och stort engagemang i kunden kring dess hälsa och välmående. Mer mjuka värden och information än ”förr och nu-erbjudanden”.

Beställ hela rapporten!