08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Vi söker ytterligare en Bemanningskoordinator

Vi tar en kort pratstund med Johan, vårt senaste tillskott på kontoret. Johan arbetar som Bemanningskoordinator på Better Business och kommer närmast från Hotel With Urban Deli.

Vad är det roligaste i ditt jobb?
”Det bästa med mitt arbete är att den ena dagen inte är den andra lik. Det är en bra balans mellan de kortsiktiga målen, ständiga deadlines och nya utmaningar att lösa, samt de något längre som att planera för att alla besök inom en månad går i mål. Denna mix gör att det aldrig blir tråkigt och på rutin. Jag gillar också att arbeta med människor, det är ett oerhört socialt arbete som kräver att man kan bemöta olika typer av människor och ha en förmåga och förståelse för situationer som de hamnar i, samtidigt måste man vara kreativ och snabb med att hitta alternativa lösningar. Vi är väldigt beroende av alla människor därute som gör uppdrag och jag ser det som min uppgift att försöka erbjuda dem lösningar som är attraktiva och kul. Det krävs en social förmåga och kompetens i mitt jobb och jag gillar det. Som bemanningskoordinator måste man kunna hålla många bollar i luften samtidigt och jag gillar speciellt att många av dessa bollar är människor och relationer.

Jag måste också framhålla trevliga kollegor och att det finns en stark vi-anda, en känsla av att man aldrig är ensam. Vi löser uppgifter och utmaningar tillsammans.”

För vilken typ av person passar den här tjänsten?
”För att förstå vad vi erbjuder och levererar för tjänster till våra kunder så tror jag att det är en stor fördel om man som jag har arbetat i ett serviceyrke och förstår och värdesätter kundrelationer och förstår kraften i unika kundupplevelser. Du behöver också för att trivas vara oblyg och ha en social kompetens. Du behöver vara bra på att planera och strukturera men samtidigt vara öppen för att improvisera. Jag tror att det passar personer som har en positiv grundsyn och en förmåga till helikopterperspektiv. Att man gillar att lägga pussel – det tror jag är en passande egenskap.”

Finns det något som har överraskat dig sedan du började?
”Jag har fått en ny syn på metoden, dels på hur många företag som faktiskt mäter och utvärderar sina kundmöten men också med vilken komplexitet och kvalitet dessa mätningar genomförs. Vikten att det blir korrekt och genomfört på rätt sätt har förvånat mig. Det vi gör är mer populärt än jag trodde men också viktigare för företagen än vad jag trodde.

Jag upplever också en arbetsplats som är avslappnad, kul och där man kan och får säga vad man vill och tycker. Det var något som jag på förhand hoppades på men som ju inte går att veta förrän man börjar. På den punkten har jag inte blivit besviken.”

Låter det här jobbet som något för dig? Vill du bli kollega med Johan? Läs mer om tjänsten som Bemanningskoordinator samt hur du ansöker här:

https://www.betterbusiness.se/bemanningskoordinator/

Comments are closed.