08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Rapportverktyg

Samtliga våra undersökningar redovisas i vårt unika rapporteringssystem BeOnline. Vi vill gå så långt som att hävda att systemet är navet i vår verksamhet. Via verktyget har våra kunder alltid tillgång till sina resultat och rapporter och kan själv enkelt plocka ut den information de önskar. Samtliga rapporter som finns i systemet ingår för dig som kund. BeOnline ger dig enkelt överskådlig data över kundens väg samt valda fokusområden. Du har också möjlighet att se trenddiagram, rankinglistor, NPS-analys, kommentarsanalys, korrelationsanalys, förbättringspotential samt en mediaportal som möjliggör att du får se bilder från kundens besök.

Vi har nu också möjlighet att via systemet erbjuda action plans om genereras automatiskt till vald mottagare på de avvikelser som vi gemensamt definierar. Ett användbart verktyg för att snabbt åtgärda problem och för att säkerställa snabb återkoppling.

I systemet finns också alla våra mystery shoppers registrerade med sin profil och det är här som vi matchar shoppers mot uppdrag samt kvalitetskontrollerar och granskar alla rapporter.

Vi har utvecklat BeOnline för att det ska passa de behov vi och våra kunder har. Detta gör att systemet är för oss unikt och utvecklat för att alltid leverera rapporter av högsta kvalitet på ett enkelt och överskådligt sätt.