08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

SSQ – Scandinavian Service & Quality Award

A short description

”SSQ Award är ett kvalitetsutvecklingsprogram för hotell och konferensanläggningar. SSQ Award har anlitat Better Business för mystery shopping, gäst- och medarbetarundersökningar sedan 2002. Genom att utvärdera hotellen anonymt, så får vi ett kvitto på hur genomsnittsgästen blir bemött och hur hotellen lever upp till branschstandards. Mystery shoppingrapporterna visar också detaljerad information om exakt vad hotellen kan förändra för att förbättra verksamheten ur gästperspektiv.

Det som blivit väldigt tydligt är hur många merförsäljningstillfällen som hotellen missar. Diplomen för suverän service är mycket uppskattade av de medarbetare som får utmärkelsen. Rapporterna i Better Business system BeOnline är ett mycket värdefullt verktyg som hotellen använder för feedback vid personalmöten, och för benchmarking med kollegor och konkurrenter.”

Veronica Boxberg Karlsson, VD, SSQ Award

”Det här priset är det finaste betyget ett hotell kan få! Ett pris från en organisation med så gott renommé och med ett arbetssätt där man verkligen i detalj tittar och mäter hela gästens upplevelse på så enormt många datapunkter och där vi tävlar mot Sveriges absoluta elit, ett sånt pris är inget annat än en dröm!”

Bobby Wallén, General Manager, Hotel Pigalle, Glad vinnare i kategorin Årets Affärshotell 2017

Läs mer om SSQ Award