08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Scandic Hotels

With one mission - Customer Satisfaction

Scandic är Nordens största hotellkedja med närmare 280 hotell i sex länder och mer än 16 000 medarbetare. Konceptet bygger på att kunder som besöker ett Scandic hotell ska känna igen sig, oavsett vilken stad eller vilket land de befinner sig i. Servicen är det främsta måttet på kvalitet.

Better Business har samarbetat med Scandic sedan starten 1995 och vi brukar stolt säga att allt en gång började med att Scandic Hotels behövde hjälp med att utvärdera service, kvalitet och bemötande för att definiera utvecklings- och förbättringspotential på sina hotell. Veronica Boxberg Karlsson, Better Business grundare, spenderade själv sina dagar (och nätter) med att bo runt på Scandics alla hotell i Sverige. När man också ville ha hjälp i övriga Norden och de baltiska länderna väcktes en idé och ett behov av att hitta ett systematiskt sätt att utvärdera och arbeta. Idén till bolaget Better Business och ett europeiskt genombrott för metoden, mystery shopping, var därmed ett faktum.

Idag, 23 år senare, arbetar vi fortfarande med Scandic som använder våra verktyg för att göra egenkontroller (self audits) på områden som Finance, Sustainability och Safety.

Titta gärna in till Scandic här: www.scandichotels.se.