08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Scandic Hotels

With one mission - Customer Satisfaction

Scandic är Nordens största hotellkedja med närmare 280 hotell i sex länder och mer än 16 000 medarbetare. Konceptet bygger på att kunder som besöker ett Scandic hotell ska känna igen sig, oavsett vilken stad eller vilket land de befinner sig i. Servicen är det främsta måttet på kvalitet.

Better Business har samarbetat med Scandic sedan starten 1995 och vi brukar stolt säga att allt en gång började med att Scandic Hotels behövde hjälp med att utvärdera service, kvalitet och bemötande för att definiera utvecklings- och förbättringspotential på sina hotell. Veronica Boxberg Karlsson, Better Business grundare, spenderade själv sina dagar (och nätter) med att bo runt på Scandics alla hotell i Sverige. När man också ville ha hjälp i övriga Norden och de baltiska länderna uppstod ett behov av att anlita flera mystery shoppers. Därmed började arbetet med att bygga upp en stor databas med mystery shoppers som kan representera såväl privat- som affärsresenärer, och att vidareutveckla rapporteringsverktyget för den globala marknaden.

Idag, mer än 20 år senare, arbetar vi fortfarande med Scandic som använder våra verktyg för att göra egenkontroller (self audits) på områden som Finance, Sustainability och Safety.

Titta gärna in till Scandic här: www.scandichotels.se.