08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Om vårt koncept Suverän Service.

SSjpg

Många av våra kunder vill uppmuntra och belöna anställda som har givit våra shoppers (och naturligtvis även riktiga kunder) utomordentligt god service.  Därför har vi skapat konceptet Suverän Service.

Om shoppern får en Suverän Service, så skriver shoppern en kommentar i rapporten som beskriver händelsen. Denna kommentar/motivering  kan tryckas på ett diplom och lämnas över till personen eller avdelningen som har levererat Suverän Service. Omdömet Suverän Service delas inte ut till vanlig god service, utan enbart till service som har varit extraordinär; servicen har varit så bra att kunden inte kan låta bli att berätta för sin familj och sina vänner om händelsen.

Ca 7 % av besöken resulterar i omdömet Suverän Service. Vi ser fram emot att få berätta fär dig om det är annorlunda i ditt företag!

Belöningar
Vi har tagit fram särskilda belöningar som endast säljs till företag vars anställda erhållit utmärkelsen Suverän Service. Diplom, pris och smycken för både dam och herr. Här kan du läsa mer om belöningarna.

Comments are closed.