08 – 5118 5110  info@betterbusiness.se Svenska Logga in

BeOnline nyheter

Hej och välkommen till BeOnline!

 

Better Business tilldelas exklusiv elitstatus

Better Business World Wide tilldelas som första och enda företag i Sverige Elite Award av Mystery Shopping Providers Association 

Det är en stor ära att få motta utmärkelsen MSPA Elite Award. Utmärkelsen tilldelas endast ett fåtal företag i Europa som överträffar MSPAs standards avseende processer och kvalitet, samt bidrar till utvecklingen av mystery shopping som metod och MSPA som organisation. säger Lina Schölin, VD på Better Business i Sverige.

Better Business är det första och hittills enda mystery shoppingföretag i Sverige som erhållit MSPA Elite Award. Better Business är pionjärer för mystery shopping i Europa och erbjuder metoden som en av flera för att utveckla och mäta kundupplevelser, kundbemötande och försäljning över hela världen. Better Business är specialiserade på att koordinera komplexa nationella och internationella uppdrag.

Nikky Alkemade, VD på MSPA, säger: “Better Business har varit medlem i MSPA sedan 1999 och Better Business’ grundare Veronica Boxberg Karlsson är också grundare av MSPA Europe. Vi är stolta över att ge Better Business Elite Award för deras bidrag till utvecklingen av branschen och branschorganisationen MSPA”.

Comments are closed.